Wol & Garen

Bij MDLN vindt u een zeer uitgebreid gamma aan prachtige wol & garens.
Zowel voor haken, breien en heel wat andere vormen van handwerken.

Katia wol en garens zijn zeer populair bij het breien én haken. Onze collectie garens van Katia bevat o.a. lamswol, katoen, synthetische garens maar ook merino- en alpacawol en mohair. Katia heeft een breed pallet aan prachtige kleuren. Van fijne haakgarens tot heerlijk dikke breiwol.

Scheepjeswol is het enige “nog levende” Nederlandse merk van breigarens. Scheepjeswol heeft zowel basisgarens als trendy fantasiegarens. Zo vindt u bij ons breigarens van acryl, van zuiver scheerwol, katoen en van mengingen van verschillende grondstoffen

Lang Yarns is vandaag een van de toonaangevende merken in de wereld van handbreigaren en werkt enkele ontwerpers uit Italië voor hun modellen en kleuren. De passie voor garen en voortdurende innovatie, motiveert Lang Yarns om steeds nieuwe garens te blijven ontwikkelen.

Manos del Uruguay is lid van de World Fair Trade Organization en heeft geen winstoogmerk. De garens zijn handgeverfd. Manos del Uruguay staat bekend om haar prachtige sjaals en omslagdoeken. Op iedere streng van Manos del Uruguay vind je de naam van degene die deze streng geproduceerd heeft.

Wollelfe maakt handgeverfde wollen en garens uit merino, zijde en kasjmier. Met de verlopende gradiënten maak je telkens unieke en prachtige stukken.

Een greep uit onze webshop

Black Elephant Sock handdyed

kies een kleur

€ 27,50